INTEX Nadzemní bazén s příslušenstvím Graphite Gray Panel 478 x 124 cm

INTEX Nadzemní bazén s příslušenstvím Graphite Gray Panel 478 x 124 cm

Exkluzivní INTEX Nadzemní bazén s příslušenstvím Graphite Gray Panel 478 x 124 cm od top značky . SKU: 93291 Zobrazit více »

Dostupnost:
56 069 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Nadzemní bazén INTEX Graphite Grey Panel nabízí velkorysý prostor, pevnost, odolnost a flexibilitu v jednom! Kromě toho je zárukou zábavy pro celou rodinu. Kvalitní materiál: Panely vypadají jako přírodní dřevo, ale jsou vyrobeny z plastu s vysokou hustotou, což eliminuje potřebu nátěrů pro zvýšení odolnosti či ochranu před termity. Materiál má dlouhou životnost a je odolný proti propíchnutí.Snadné postavení: Rychlejší a snadnější montáž bez nutnosti nářadí. Připravený k napuštění za asi 2 hodiny (120 minut). Elektrické pískové filtrační čerpadlo: Slouží jako součást cirkulačního systému, který pomáhá odstraňovat nežádoucí plovoucí nečistoty a udržovat bazénovou vodu křišťálově čistou.. Tohle si zamilujete: INTEX Nadzemní bazén s příslušenstvím Graphite Gray Panel 478 x 124 cm od značky INTEX - tento artikl je v tuhle chvíli za jedinečnou cenu 56939 Kč.

Vše o INTEX Nadzemní bazén s příslušenstvím Graphite Gray Panel 478 x 124 cm za 56939 Kč

  • Název: INTEX Nadzemní bazén s příslušenstvím Graphite Gray Panel 478 x 124 cm
  • Výrobce: INTEX
  • Cena: 56939 Kč
  • GTIN: 6941057421681
  • Dostupnost ve dnech: 11

Podobné produkty

INTEX Nadzemní bazén s příslušenstvím Graphite Gray Panel 478 x 124 cm

Další produkty od výrobce

Nadzemní bazén INTEX Graphite Grey Panel nabízí velkorysý prostor, pevnost, odolnost a flexibilitu v jednom! Kromě toho je zárukou zábavy pro celou rodinu. Kvalitní materiál: Panely vypadají jako přírodní dřevo, ale jsou vyrobeny z plastu s vysokou hustotou, což eliminuje potřebu nátěrů pro zvýšení odolnosti či ochranu před termity. Materiál má dlouhou životnost a je odolný proti propíchnutí.Snadné postavení: Rychlejší a snadnější montáž bez nutnosti nářadí. Připravený k napuštění za asi 2 hodiny (120 minut). Elektrické pískové filtrační čerpadlo: Slouží jako součást cirkulačního systému, který pomáhá odstraňovat nežádoucí plovoucí nečistoty a udržovat bazénovou vodu křišťálově čistou.. Prvotřídní INTEX Nadzemní bazén s příslušenstvím Graphite Gray Panel 478 x 124 cm od oblíbeného výrobce INTEX - tento produkt koupíte za úžasnou cenu 56939 Kč.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava na všechny objednávky je zdarma.
Platba

  • Platební karta - ZDARMA
  • Platba okamžitým bankovím převodem - ZDARMA
home