vidaXL Magnetický rotoped s měřičem pulsu programovatelný

Magnetický rotoped s měřičem pulsu programovatelný

Produkt osvědčený zákazníky Magnetický rotoped s měřičem pulsu programovatelný od producenta . SKU: 91445 Zobrazit více »

Dostupnost:
8 639 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Tento robustní magnetický programovatelný rotoped s funkcí Bluetooth je skvělou volbou pro domácí cvičení. Tento vertikální rotoped je opatřen setrvačníkem s digitálním odporem, ovládaným počítačem, a LCD počítačovým displejem, takže vám umožní efektivní cvičení. Svůj výkon můžete sledovat na LCD displeji, kde se zobrazují údaje o uplynulém čase, momentální rychlosti, vzdálenosti, spálených kaloriích, tepové frekvenci, počtu otáček za minutu, zotavení a tělesném tuku. Počítačový displej má držák na tablet, takže můžete v průběhu cvičení používat svůj tablet nebo sledovat film. Tréninkový rotoped je ergonomicky navržen. Sedlo lze horizontálně nebo vertikálně nastavovat. Také polohu řídítek lze nastavit podle vašich požadavků. Protiskluzové pedály zajišťují optimální přenos energie z nohou na pedály a řemínky brání náhodnému sklouznutí s pedálů. Přesně vyvážený setrvačník nevytváří tření, provoz je proto hladký, tichý a nevyžaduje žádnou údržbu. Podlahové podložky zvyšují stabilitu domácího trenažeru. Tento kardio stroj je třeba sestavit. Stáhněte si aplikaci „iConsole“ nebo „Fit hi way“ z App Store (operační systém iOS) nebo Google Play (operační systém Android) do vašeho chytrého telefonu/tabletu, propojte tento programovatelný trenažér s vaším telefonem/tabletem pomocí funkce Bluetooth, a okamžitě si můžete zaznamenávat a zobrazovat údaje o svém cvičení.. Prvotřídní Magnetický rotoped s měřičem pulsu programovatelný populárního výrobce vidaXL - tento artikl čeká na vás ve výprodejové akci za 8809 Kč.

Vše o Magnetický rotoped s měřičem pulsu programovatelný za 8809 Kč

  • Název: Magnetický rotoped s měřičem pulsu programovatelný
  • Výrobce: vidaXL
  • Cena: 8809 Kč
  • GTIN: 8718475607885
  • Dostupnost ve dnech: 5

Podobné produkty

Magnetický rotoped s měřičem pulsu programovatelný

Další produkty od výrobce

Tento robustní magnetický programovatelný rotoped s funkcí Bluetooth je skvělou volbou pro domácí cvičení. Tento vertikální rotoped je opatřen setrvačníkem s digitálním odporem, ovládaným počítačem, a LCD počítačovým displejem, takže vám umožní efektivní cvičení. Svůj výkon můžete sledovat na LCD displeji, kde se zobrazují údaje o uplynulém čase, momentální rychlosti, vzdálenosti, spálených kaloriích, tepové frekvenci, počtu otáček za minutu, zotavení a tělesném tuku. Počítačový displej má držák na tablet, takže můžete v průběhu cvičení používat svůj tablet nebo sledovat film. Tréninkový rotoped je ergonomicky navržen. Sedlo lze horizontálně nebo vertikálně nastavovat. Také polohu řídítek lze nastavit podle vašich požadavků. Protiskluzové pedály zajišťují optimální přenos energie z nohou na pedály a řemínky brání náhodnému sklouznutí s pedálů. Přesně vyvážený setrvačník nevytváří tření, provoz je proto hladký, tichý a nevyžaduje žádnou údržbu. Podlahové podložky zvyšují stabilitu domácího trenažeru. Tento kardio stroj je třeba sestavit. Stáhněte si aplikaci „iConsole“ nebo „Fit hi way“ z App Store (operační systém iOS) nebo Google Play (operační systém Android) do vašeho chytrého telefonu/tabletu, propojte tento programovatelný trenažér s vaším telefonem/tabletem pomocí funkce Bluetooth, a okamžitě si můžete zaznamenávat a zobrazovat údaje o svém cvičení.. Udělejte si radost produktem Magnetický rotoped s měřičem pulsu programovatelný od kvalitního výrobce vidaXL - tento hit můžete pořídit s úžasnou cenovkou 8809 Kč.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava na všechny objednávky je zdarma.
Platba

  • Platební karta - ZDARMA
  • Platba okamžitým bankovím převodem - ZDARMA
home