vidaXL Knihovna se 7 policemi 80 x 30 x 200 cm masivní akáciové dřevo

Knihovna se 7 policemi 80 x 30 x 200 cm masivní akáciové dřevo

Žádaný produkt Knihovna se 7 policemi 80 x 30 x 200 cm masivní akáciové dřevo od populární značky . SKU: 345082 Zobrazit více »

Dostupnost:
5 579 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Tato dřevěná knihovna představuje ideální řešení pro přehledné uložení vašich knih a zároveň vnese do vašeho interiéru rustikální šarm. Odolný materiál: Police na knihy je vyrobena z masivního akáciového dřeva, MDF a akáciové dýhy, takže je velmi odolná a hodně toho vydrží.Kartáčovaný povrch: Kartáčovaný povrch dodává polici autentický, patinovaný retro vzhled a váš interiér s ní získá tradičnější vzhled.Dostatek úložného prostoru: Tento praktický regál má 7 polic, které poskytují dostatek prostoru pro přehledné uložení sbírky knih, časopisů a dokumentů.Vystavení: Úložný regál lze také použít pro vystavení drobností, fotoalb atd. Varování:Aby nedošlo k převrácení, je třeba tento produkt upevnit ke zdi pomocí dodaného příslušenství. Poznámka:Pro snadnou montáž najdete u každého produktu v krabici návod k sestavení.. Tradiční bestseller Knihovna se 7 policemi 80 x 30 x 200 cm masivní akáciové dřevo od top značky vidaXL - tento hit získáte za skvělou cenu 6249 Kč.

Vše o Knihovna se 7 policemi 80 x 30 x 200 cm masivní akáciové dřevo za 6249 Kč

  • Název: Knihovna se 7 policemi 80 x 30 x 200 cm masivní akáciové dřevo
  • Výrobce: vidaXL
  • Cena: 6249 Kč
  • GTIN: 8720287125259
  • Dostupnost ve dnech: 5

Podobné produkty

Knihovna se 7 policemi 80 x 30 x 200 cm masivní akáciové dřevo

Najdete v kategorii: , ,

Další produkty od výrobce

Tato dřevěná knihovna představuje ideální řešení pro přehledné uložení vašich knih a zároveň vnese do vašeho interiéru rustikální šarm. Odolný materiál: Police na knihy je vyrobena z masivního akáciového dřeva, MDF a akáciové dýhy, takže je velmi odolná a hodně toho vydrží.Kartáčovaný povrch: Kartáčovaný povrch dodává polici autentický, patinovaný retro vzhled a váš interiér s ní získá tradičnější vzhled.Dostatek úložného prostoru: Tento praktický regál má 7 polic, které poskytují dostatek prostoru pro přehledné uložení sbírky knih, časopisů a dokumentů.Vystavení: Úložný regál lze také použít pro vystavení drobností, fotoalb atd. Varování:Aby nedošlo k převrácení, je třeba tento produkt upevnit ke zdi pomocí dodaného příslušenství. Poznámka:Pro snadnou montáž najdete u každého produktu v krabici návod k sestavení.. Žádaný produkt Knihovna se 7 policemi 80 x 30 x 200 cm masivní akáciové dřevo od oblíbené značky vidaXL - tento artikl je tady pro vás v neopakovatelné akci za 6249 Kč.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava na všechny objednávky je zdarma.
Platba

  • Platební karta - ZDARMA
  • Platba okamžitým bankovím převodem - ZDARMA
home