vidaXL Konferenční stolek 100 x 50 x 45 cm masivní akáciové dřevo

Konferenční stolek 100 x 50 x 45 cm masivní akáciové dřevo

Jedinečná nabídka Konferenční stolek 100 x 50 x 45 cm masivní akáciové dřevo od kvalitního výrobce . SKU: 287867 Zobrazit více »

Dostupnost:
3 479 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Tento dřevěný konferenční stolek je skvělým dekorativním a zároveň praktickým doplňkem do vaší domácnosti. Stolek k pohovce je ručně vyrobený z masivního akáciového dřeva, takže je robustní a stabilní. Masivní stolní deska je bezpečný povrch, na který můžete umístit nápoje, vázy, ovocné mísy nebo dekorace. Tento praktický konferenční stolek má také úložný prostor, který bude perfektní pro vaše multimediální spotřebiče, knihy, časopisy nebo malé předměty, které chcete mít na dosah ruky. Stolek proto usnadňuje udržování pořádku ve vašem obývacím pokoji. Řemeslné zpracování a krásná dřevěná kresba dává každému kusu nábytku jeho jedinečný a od všech ostatních mírně odlišný charakter. Tento stolek do obývací pokoje lze snadno sestavit. Důležité upozornění: Barvy a odstíny dřeva se mohou lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný.. Oblíbený produkt Konferenční stolek 100 x 50 x 45 cm masivní akáciové dřevo od originálního výrobce vidaXL - toto zboží si můžete zakoupit s unikátní slevou za 4029 Kč.

Vše o Konferenční stolek 100 x 50 x 45 cm masivní akáciové dřevo za 4029 Kč

  • Název: Konferenční stolek 100 x 50 x 45 cm masivní akáciové dřevo
  • Výrobce: vidaXL
  • Cena: 4029 Kč
  • GTIN: 8719883996622
  • Dostupnost ve dnech: 5

Podobné produkty

Konferenční stolek 100 x 50 x 45 cm masivní akáciové dřevo

Další produkty od výrobce

Tento dřevěný konferenční stolek je skvělým dekorativním a zároveň praktickým doplňkem do vaší domácnosti. Stolek k pohovce je ručně vyrobený z masivního akáciového dřeva, takže je robustní a stabilní. Masivní stolní deska je bezpečný povrch, na který můžete umístit nápoje, vázy, ovocné mísy nebo dekorace. Tento praktický konferenční stolek má také úložný prostor, který bude perfektní pro vaše multimediální spotřebiče, knihy, časopisy nebo malé předměty, které chcete mít na dosah ruky. Stolek proto usnadňuje udržování pořádku ve vašem obývacím pokoji. Řemeslné zpracování a krásná dřevěná kresba dává každému kusu nábytku jeho jedinečný a od všech ostatních mírně odlišný charakter. Tento stolek do obývací pokoje lze snadno sestavit. Důležité upozornění: Barvy a odstíny dřeva se mohou lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný.. Výjimečné zboží Konferenční stolek 100 x 50 x 45 cm masivní akáciové dřevo od předního výrobce vidaXL - tento artikl je v tuhle chvíli v neopakovatelné akci za 4029 Kč.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava na všechny objednávky je zdarma.
Platba

  • Platební karta - ZDARMA
  • Platba okamžitým bankovím převodem - ZDARMA
home